fbpx

Playstation Nintendo Xbox Smartphone accessoires

Wat is nou de ultieme gamer? Heeft diegene de beste Playstation Nintendo Xbox Smartphone accessoires in huis? Is het diegene met alle consoles in huis? Of is het diegene die alle dolby surround systems in huis heeft en de nieuwste en grootste 4k tv’s in huis heeft?Al deze zaken zijn dingen die de gaming experience beter maken en ook mooier. Maar is het datgene dat iemand een ultieme gamer maakt?Het antwoord daarop is simpel,nee.

Wat maakt iemand dan de ultieme gamer. Het antwoord daarop bestaat uit verschillende facetten. Om te beginnen zijn het skills, skills komen naar voren door talent van een persoon, het aantal uren dat hij heeft zitten in een game en hoe inzichtelijk iemand is in bepaalde situatie. Ook leiderschap of samenwerking is belangrijk in co-up ervaringen in online of offline ervaringen.

Het 2e component van de ultieme gamer is zijn controller. De controller is zoals het wapen van een soldaat of de pen van een schrijver. Het zijn 2 onlosmakende componenten om een geheel te vormen. De 1 kan niet los gezien worden van de ander, Elke gamer is anders zowel qua skills als qua uiterlijk. In dit geval verschillen de vormen van de handen van een persoon. De 1 heeft grote handen en andere weer kleine handen, de 1 heeft een sneller reactievermogen dan een ander. 

Zoals bij elke soldaat een specialisatie past qua wapen, is dat ook het geval bij controllers. Het is dus een must voor elke gamer om erachter te komen welke controller het meeste bij hem past. Heb jij langere vingers of kortere vingers. Dan moet een persoon bij kortere vingers een controller zoeken waarbij de knoppen goed binnen handbereik liggen, zodat hij snel en technisch kan reageren en niet een hele grote controller.De persoon met grote handen moet juist weer geen kleine controller nemen want die zal ongemakkelijk aanvoelen. Het is daarom noodzakelijk dat elke gamer, die de top van zijn kunnen wilt bereiken om een controller te zoeken die bij hem past.

De ultieme gamer is degene die zijn skills, ervaring en inzicht kan kanaliseren via de controller die het best bij hem past. Laat je niet belemmeren in jouw kunnen door een controller uit te kiezen die niet bij jouw past, maar kies er 1 die precies bij jou past. Want alleen dan…dan word jij de ultieme gamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *