fbpx

Dragonball: Kakarot gelanceerd voor Xbox Series X|S

De Xbox Series X- en Xbox Series S-versie van Dragon Ball: Kakarot zou al half januari worden gelanceerd, maar vanwege verschillende problemen werd de release een paar weken geleden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Nou, we hebben goed nieuws en slecht nieuws! Het goede nieuws is dat de next-gen versie nu eindelijk beschikbaar is voor Xbox (samen met de nieuwe DLC), maar het slechte nieuws is dat er een oplossing nodig is om je opgeslagen gegevens over te zetten.

Deze tijdelijke oplossing vereist het downloaden van een aparte “(For Upgrade)”-versie van de game in de Xbox Store om toegang te krijgen tot de opgeslagen gegevens van de Xbox One-versie, waarna je deze eindelijk kunt overzetten naar Xbox Series X|S.

De Bandai Namco-website heeft een stapsgewijze handleiding om dit allemaal te doen.

Ondanks deze instructies hebben verschillende mensen gesuggereerd dat de tijdelijke oplossing tot nu toe niet effectief voor hen is geweest. Bandai Namco liet eerder weten dat er naast de tijdelijke oplossing een patch voor vandaag (3 februari) zou worden uitgebracht.

Tot nu toe is het dus een beetje een puinhoop, maar hopelijk kun je nu zonder al te veel moeite je gegevens overzetten naar Xbox. En ja, de nieuwe DLC is nu ook te koop in de vorm van BARDOCK – Alone Against Fate, met een nieuwe verhaallijn, nieuwe Super Attacks, nieuwe Soul Emblems en meer.

Bekijk alle nieuwe Xbox Series X|S controllers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *