fbpx

Gratis PlayStation Plus-games voor februari 2023: claim nu 4 games

De nieuwste reeks gratis games voor PlayStation Plus-abonnees is nu live. De PS Plus Essential-line-up van februari omvat OlliOlli World, Evil Dead: The Game, Mafia: Definitive Edition en Destiny 2: Beyond Light. De nieuwe freebies kunnen tot 6 maart worden geclaimd.

De line-up van februari is vrij uniek vanwege het aantal games. De afgelopen jaren was de standaard drie games per maand. Februari schakelt terug naar vier freebies, maar we zouden niet verwachten dat dit de norm wordt.

Het lijkt waarschijnlijk dat er een uitzondering op de regel is gemaakt vanwege de op handen zijnde lancering van Destiny 2: Lightfall, een gloednieuwe grote uitbreiding die op 28 februari arriveert. Met dat in gedachten geeft PlayStation Destiny 2: Beyond Light weg, een uitbreiding die in 2020 is uitgebracht. Als je nieuw bent bij Destiny 2, kun je het basisspel gratis downloaden en daarna Beyond Light bekijken om te zien of je geïnteresseerd bent in het oppikken van andere Destiny 2-uitbreidingen. Zowel de PS5- als de PS4-versie van Beyond Light is gratis.

Als je OlliOlli World bij de lancering vorig jaar hebt gemist, moet je het zeker eens proberen via PlayStation Plus. Deze side-scrolling skateboardgame heeft snelle actie. gladde handgrepen en een eclectisch assortiment van niveaus en uitdagingen. Het verdiende een 9/10 in onze OlliOlli World review.

Ondertussen is Evil Dead een online survival-horrorspel dat binnen het gestaag groeiende asymmetrische multiplayer-genre valt. Het werd vorig jaar gelanceerd en kreeg over het algemeen gunstige recensies, dus het zou goed kunnen passen als je op zoek bent naar een nieuw spel om met vrienden te spelen.

Voor degenen die van de sfeer in de open wereld houden, maar denken dat er soms te veel te doen is, zal Mafia: Definitive Edition verfrissend zijn. Mafia: Definitive Edition, een geweldige remake van het origineel uit 2002, hanteert een gestroomlijnde open-wereldbenadering, aangezien het zich uitsluitend richt op verhaalmissies verspreid over de hele wereld.

PlayStation heeft ook aangekondigd dat de PS Plus-collectie op 9 mei zal worden verwijderd als abonneevoordeel. De PlayStation Plus-collectie heeft PS5-gebruikers toegang gegeven tot een bibliotheek met PS4-hits zoals God of War en Bloodborne sinds de lancering van de console. Maar zolang je de games op je PS5 claimt vóór 9 mei, kunnen leden de games in de PS Plus-collectie nog steeds spelen.

Gratis PlayStation Plus-games voor februari 2023
Beschikbaar van 7 februari tot 6 maart

Destiny 2: Voorbij het licht (PS5, PS4)
OlliOlli Wereld (PS5, PS4)
Evil Dead: Het spel (PS5, PS4)
Mafia: definitieve editie (PS4)

Bekijk hier alle PS5 accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *