fbpx

Gratis proefversie op Xbox: De ‘Excellent’ Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns-ontwikkelaar Firaxis Games heeft aangekondigd dat zijn recente tactische RPG nu gratis te proberen is op Xbox Series X en Xbox Series S Marvel Ja, alle bezitters van de huidige generatie Xbox kunnen nu een voorproefje krijgen van de actie, met een proefperiode die in totaal tot drie uur aan gameplay biedt.

De gratis proefperiode van Marvel’s Midnight Suns dekt de openingsuren van het spel – het werkt als een volledig spel, maar wordt na drie uur spelen vergrendeld. Dat betekent dat de tijd tikt zodra je de applicatie opent, maar verder ben je vrij om drie uur lang te spelen wat je aankan!

Alle voortgang die je tijdens de demo kunt verdienen, wordt echter overgedragen naar de volledige game, als je je genoodzaakt voelt om deze op te halen zodra je gratis proefperiode is afgelopen. Firaxis zegt te verwachten dat deze demo tot 27 januari 2024 beschikbaar blijft op digitale winkels.

Hoewel spelers in drie uur slechts een glimp kunnen opvangen van wat deze game te bieden heeft, denken we dat het zeker de moeite waard is. Bij de lancering afgelopen december scoorden we deze 9/10 in onze Pure Xbox-recensie – we kunnen gerust zeggen dat we behoorlijk onder de indruk waren van wat het team serveerde!

Bekijk alle nieuwe Xbox Series X|S accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *