fbpx

Freebie games nu beschikbaar voor PS4 en PS5

PlayStation heeft PS4- en PS5-spelers verrast met weer een freebie op PSN, dit keer met dank aan Horizon Forbidden West en het eenjarige jubileum. Een vervolg op Horizon Zero Dawn uit 2017, Horizon Forbidden West van Guerilla Games, werd uitgebracht op 18 februari 2022, precies een jaar geleden. Tot nu toe is het een van de grootste PlayStation-releases van deze generatie waar waarschijnlijk meer mensen over zouden praten als het niet zo dicht bij Elden Ring en in hetzelfde jaar als God of War Ragnarok zou worden uitgebracht. Als je de game wilt spelen, moet je er helaas voor betalen, maar voor degenen die de game hebben gespeeld en er fan van zijn, heeft PlayStation een freebie voor je.

Om de verjaardag van de game te vieren, hebben Guerrilla Games en Sony een set nieuwe Horizon Forbidden West-avatars uitgebracht die PS4- en PS5-gebruikers kunnen downloaden. Zoals je zou verwachten, zijn deze avatars voor personages in het spel, inclusief hoofdrolspeler Aloy. Hoe lang deze avatars beschikbaar zullen zijn, zegt geen van beide partijen. Het is mogelijk dat dit een tijdelijke aanbieding is, maar als dat zo is, wordt dit niet doorgegeven. Hoewel er nieuwe avatars zijn, zijn er geen nieuwe thema’s om het aanbod aan te vullen, waarschijnlijk omdat thema’s nog steeds niet beschikbaar zijn op PS5.

“Als dank voor een jaar passie, steun en opwinding over Horizon Forbidden West, willen we je verwennen met een kleine blijk van waardering in de vorm van nieuwe PlayStation-avatars, die morgen beschikbaar zullen zijn om te downloaden in de PlayStation Store, ” zegt Guerrilla Games over het aanbod en het jubileum. “Nogmaals bedankt uit de grond van ons hart voor het omarmen van Aloy en haar vervolgverhaal in Horizon Forbidden West. We kijken nu uit naar onze Burning Shores-uitbreiding, die op 19 april naar PS5 komt, waarin Aloy een sinistere dreiging achtervolgt in de dodelijke , vulkanische ruïnes van Los Angeles. En als je de wereld van Horizon vanuit een heel andere hoek wilt ervaren, wordt Horizon Call of the Mountain volgende week gelanceerd op PSVR2.”

Bekijk alle PS5 en PS4 gaming accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *