Verzending

Bezorging
Alle bestellingen in Nederland worden met PostNL verstuurd. Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een Track & Trace code. Door het invullen van deze code en een postcode op de website van PostNL ben je direct op de hoogte van de verzendstatus van je bestelling. Na een paar handelingen weet u precies waar uw bestelling zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres. De status van uw bestelling kunt u na 00:00 uur volgen.

Niet thuis
Indien je niet thuis bent wanneer je bestelling wordt bezorgd, dan zal je bestelling een tweede keer bij je worden aangeboden. In het geval dat je bij de tweede poging ook niet in staat bent om je bestelling aan te nemen, wordt je bestelling bij de buren of op het postkantoor afgeleverd. In beide gevallen wordt er bij je een kaartje in de brievenbus achtergelaten met daarop de locatie waar je bestelling zich bevindt. Als je bestelling niet bij uw buren is afgeleverd maar bij het postkantoor dan heeft u 3 weken de tijd om uw bestelling af te halen. Hierna wordt je bestelling weer teruggezonden naar Insta-Gaming.

Levertijd
Een groot gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, voor deze producten geldt een levertijd van 1 (werk)dag (NL) mits op werkdag voor 23:59 uur besteld. Als je derhalve op een werkdag vóór 23:59 uur bestelt, wordt het product de volgende dag geleverd. Voor België geldt een levertijd van 2-3 werkdagen, mits op werkdag voor 23:59 uur besteld. De levertijd staat bij ieder product weergegeven. Wanneer je meerdere producten bestelt, staat de definitieve levertijd in de winkelwagen en in de orderbevestiging. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan word je hiervan op de hoogte gebracht door onze klantenservice. Dit wordt meestal per e-mail gedaan.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn voor alle producten gelijkgesteld. Je betaalt eenmalig verzendkosten per bestelling ongeacht hoeveel producten je bestelt. Standaard gelden onderstaande verzendkosten. € 4,95 (NL) en € 4,95 (BE) per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 50 betaal je geen verzendkosten.

Wijzigen en annuleren
Heb je een bestelling geplaatst en wil je voor welke reden dan ook je bestelling wijzigen of annuleren? Dan kan dit door zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Meestal wordt dit gelijk verwerkt mits je bestelling nog niet verzonden is en je dit tijdig hebt laten weten. Indien je bestelling al verzonden is wordt dit overgeheveld naar de retourprocedure.