fbpx

Welke Nintendo Switch-games komen uit in 2023?

Op dit moment zijn er slechts vier games bevestigd voor release in 2023 van Nintendo, waarvan er één (Bayonetta) volledig is gemaakt door een externe ontwikkelaar en een andere (Kirby) slechts een remaster is van een Wii-game. Dus dat zijn eigenlijk maar twee grote namen die we kennen voor dit jaar en echt, Pikmin is nog nooit zo groot geweest.

24 februari – Kirby’s Return To Dream Land Deluxe
17 maart – Bayonetta Origins: Cereza en de verloren demon
12 mei – The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom
TBA 2023 – Pikmin 4

Het is ook mogelijk dat remaster Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp dit jaar uitkomt, maar nogmaals, dat is door een extern bedrijf, dus het zal geen interne bronnen van Nintendo aan banden leggen. De enige andere game waarvan bekend is dat Nintendo er met zekerheid aan werkt, is Metroid Prime 4, waarvan de releasedatum onmogelijk te raden is.

Tot nu toe is er geen hint naar de games die Nintendo voor Kerstmis heeft gepland, en hoewel het niet ongebruikelijk is dat we er op dit moment in het jaar niets van weten, beweren meerdere bronnen dat er eigenlijk geen andere games zijn.

Het is meer dan waarschijnlijk dat er enkele andere, kleinere titels zijn, vooral remasters en indietitels, maar betrouwbare bronnen, waaronder schrijvers voor GamesIndustry.biz, VGC en IGN zijn het er allemaal over eens dat Nintendo na Zelda geen andere grote titel voor de Nintendo Switch heeft gepland.

Bekijk alle Nintendo Switch gaming accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *